Kuukauden kuntokamarilainen on uusi Fysiopulssin blogisarja, jossa tapaatte aitoja kuntokamarilaisia ja pääsette seuraamaan heidän harjoittelua älysalilla. Kuukauden kuntokamarilaisen valintakriteerit vaihtelevat ja valintaan osallistuvat koko Fysiopulssin työntekijöistä muodostunut raati.

Kimmo on ensimmäinen kuukauden kuntokamarilainen. Palkinnoksi hän sai ainutlaatuisen Fysiopulssi Kuntokamari -treenikassin harjoittelueväineen.

Syyskuun kuntokamarilaiseksi valitsimme Kimmon. Valintakriteerit olivat: ”Kimmo on ollut mukana heti alusta alkaen kuntokamarin avaamisesta. Hän on aktiivinen, säännöllinen ja tyytyväinen harjoittelija.”

1. Kauanko olet harjoitellut Kuntokamarilla ja kuinka usein (viikkokäyntimäärä) käyt harjoittelemassa?

Olen harjoitellut Kuntokamarissa alusta lähtien syyskuusta 2018. Aluksi innostuneena kävin neljä kertaa viikossa. Nyt pyrin harjoittelemaan säännöllisesti kolme kertaa viikossa. Ja kyllä harmittaa jos joutuu olla jostakin syystä pois.

2. Mitä harjoittelu on sinulle antanut?
Harjoittelu on antanut jaksamista päivään. Silloin, kun käyn harjoittelemassa ennen töihin menoa klo 6, tuntuu olo virkeältä koko päivän. Aluksi tavoitteenani oli painonpudotus, nyt ohjelmani on voimapainotteinen. Aloituksen jälkeen paino on pudonnut 10kg, joka on nyt pysynyt.

3. Harjoitteletko sinulle suunnitellulla ohjelmalla? Ohjelman sopivuus sinulle?
Harjoitteluni tapahtuu ohjelmalla, joka on päivitetty viimeksi maaliskuulla. Ohjelma tuntuu sopivalta. Harjoittelusta tekee hyvän, että voin myös tarpeen tullen itse muokata harjoitusohjelmaani ja nostaa vastuksia.

Fysiopulssin välikommentti: ”Fysiopulssin kuntokamarilla jokainen harjoittelija on erityinen ja haluamme mahdollistaa kaikille tehokkaan ja yksilöidyn harjoittelun. Suosittelemmekin jokaiselle yksilöllisesti laadittua harjoitusohjelmaa (ja myös säännöllisin väliajoin tehtyä ohjelman päivitystä) ja henkilökohtaista ohjausta, jotka myös Kimmolle on fysioterapeutin toimesta tehty. Yksilöllinen harjoitusohjelma toteutetaan älyrannekkeelle, jota kuntosalilaitteelle vilauttamalla saadaan laitteet aktivoitua sinun harjoittelusi mukaan –  sinulle suunnitellut vastukset, toistomäärät, sarjat ja sarjojen palautusajat. Kone ohjaa sinun harjoitteluasi, myös nousujohteisuuttasi – eikä varmasti anna sinun lintsailla harjoittelussa.”

Testissä uusi kesän Kuntokamarivaaleissa asiakkaiden äänillä voittanut lonkan lähennys/loitonnuslaite.

4. Kuntosalitilan ja -välineiden esteettömyys/käyttömukavuus/älyrannekkeen käyttö?

Kuntokamarin paineilmalaitteet sopivat minulle tosi hyvin. Hyödyn harjoitteluun saa myös liikkeen palautusvaiheessa. Älyrannekkeen käyttö on hyvä asia.

5. Suosittelisitko Kuntokamariharjoittelua muille?
Ehdottomasti. Kuntokamarille on helppo tulla ja uusien on helppo aloittaa harjoittelu.

6. Vapaat kommentit Kuntokamarista ja siellä harjoittelusta: 

Loistava paikka treenata. Pitkä aukioloaika mahdollistaa harjoittelun myös ennen töihin menoa.