Tervetuloa seuraamaan Fysiopulssin ikiomaa blogia!

vari-pienin

Fysiopulssi on kahden fysioterapeuttiystävyksen sinnikkään ja ahkeran työn hedelmä, yritys, joka tarjoaa nykyään töitä myös kahdelle muulle fysioterapeutille. Aloittaessamme vuonna 2006, tähtäimessämme oli (itsekkäästi) luoda itsellemme mukava työpaikka, jossa saisimme toteuttaa ”omannäköistä” fysioterapiaa. Noista ajoista on kulunut jo hieman yli 10 vuotta ja olemme taatusti jokaista vuotta viisaampia, vanhempia (ja ryppyisempiä) fysioterapeutteja ja yrittäjiä. Vaikka yrittäjiksi ryhdyimme, niin kuin monet muutkin, takapuoli edellä puuhun  -periaatteella, emme silti kumpikaan kertaakaan ole katuneet päätöstämme. Vahvuutenamme on nimenomaan se, että meitä on kaksi. Yhdessä olemme yritysmaailman tyrskyissä seilanneet ja jos toiselta loppuu voimat niin toinen jaksaa soutaa paattia taas kuiville. Olemme vahvasti testanneet yrittäjyydestä myös tämän naisnäkökulman; meillä on yhteensä 5 lasta, joista 4 on syntynyt Fysiopulssin aikana. Äitiyslomat, hoitovapaat, vesirokot, oksennustaudit ym lapsiperheiden käänteet värittävät myös meidän työelämäämme.

Ammatillisesti olemme kunnianhimoisia ja haluamme kehittyä jatkuvasti (jota ehkä tämä blogin kirjoittaminenkin edustaa, vaikkakaan varmasti vielä vuosi sitten emme kumpikaan ”vanhan kansan ihmisinä” olisi uskoneet blogia kirjoittavamme). Yrityksemme toiminta-ajatus sisältää otteita ennen kaikkea hyvästä ja ihmisläheisestä palvelusta siisteissä ja viihtyisissä tiloissa sekä ammattitaidon ylläpitämisestä ja jatkuvasta kehittämisestä asiakkaita varten.

Fysioterapeuttien arjessa -blogilla haluamme tarjota Sinulle mahdollisuuden kurkistaa mitä fysioterapeuttisi päässä liikkuu muulloinkin kuin vain tavatessamme: blogin tarkoituksena on mahdollistaa maailman menon ihmettelyn meidän fysioterapeuttien näkökulmasta sekä puhaltaa koulutustuulahduksia hieman syvemminkin esiin. Poimi ajatuksistamme juuri Sinua kiinnostavat aiheet, mitä julkaisemme pikkuhiljaa.